A változatos ügyfélkörünknek köszönhetően a gazdasági élet szinte minden területén kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkezünk, irodánk azonban különösen polgári jogi, gazdasági jogi, ingatlanjogi és társasági jogi jogügyletekkel kapcsolatos tevékenységeket lát el, amelyek során a megbízóink érdekeit maximálisan szem előtt tartva munkáljuk ki az ügy szempontjából legkedvezőbb és leghatékonyabb jogi megoldásokat .


Társasági jog

A társasági jog széles spektrumát átfogva, a betéti társaságok alapításától és  változásainak kezelésétől kezdve, a korlátolt felelősségű társaságokon át a részvénytársaságok különböző cégjogi ügyeit is ellátjuk. E körben teljes körűen vállaljuk a társaságok átalakulásával, egyes tisztségviselőinek változásával, belső szabályzataik elkészítésével kapcsolatos jogi tanácsadást és okiratszerkesztést. Nagy tapasztalattal rendelkezünk továbbá a tőkeemelések, üzletrész- és részvény adásvételek lebonyolításában. Vállaljuk továbbá megvásárolandó cégek teljes körű átvilágítását, hogy a beruházás ne járjon az ügyfél részére későbbiekben felbukkanó problémákkal.


Gazdasági jog

keresked

Az iroda másik fő profilját a kereskedelmi, gazdasági jog területén való jogi képviselet és tanácsadás képezi, amely magában foglalja mind a szállítási, bérleti, adásvételi vagy vállalkozási szerződésekhez, mind a kis- vagy nagyberuházásokhoz kapcsolódó szerződések megkötését, a szükséges okiratok elkészítését, és az üzleti tárgyalások során való jogi képviselet ellátását.


Ingatlanjog

building-1712699_1280Ingatlanokkal kapcsolatos jogi ügyek előfordulnak egyaránt magánszemélyeknél és a vállalatok működése körében is. Az iroda tejes körű jogi szolgáltatást nyújtunk az ingatlanok megszerzése, ehhez kapcsolódó jogügyletek (haszonélvezet vagy jelzálogjog alapítása, ingatlan tehermentesítése) intézése körében. Segítjük ügyfeleinket a konzultáción át a szükséges okiratok elkészítése, a tárgyalások, egyeztetések és a szerződéses viszonyok rendezése során.


Jogérvényesítés

bank-note-209104_1280_220_165Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött nyújtunk követelések érvényesítésével kapcsolatos jogi segítséget azon ügyfeleink számára, akik kinnlevőségeik jogi úton való behajtásához keresnek szakértő partnert. A követelések érvényesítése körében ellátjuk az ügyfelek komplett képviseletét az adósok ellen megindítandó fizetési meghagyásos, peres, vagy felszámolási bírósági eljárások során is.


Peres eljárások

supreme-court-546279_1920_220_165Elsősorban a gazdasági és kereskedelmi jog területén, az egyes szerződéses viszonyokból, illetőleg károkozásokból származó jogviták megoldása, valamint a kártérítések érvényesítése tárgyában nyújtunk ügyfeleinknek képviseletet a pert megelőző, bíróságon kívüli, továbbá a bíróság előtt folyó peres eljárások során.

Peres ügyeink tekintetében kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk a gazdasági és kereskedelmi jog; a szerződéses viszonyokból, illetőleg a károkozásból, valamint a kártérítés érvényesítéséből származó jogviták területén.