Dr. Török Gyula ügyvéd

Szakmai tapasztalat

Az iroda alapítója, vezetője.

Az iroda megalapítása előtt egy nemzetközi ügyvédi irodában sajátította el az ügyvédi hivatás gyakorlatát. Az irodát 2010-ben alapította, az ügyvédi eskü letételét követően szoros kapcsolatot és szakmai együttműködést ápolt a nemzetközi ügyvédi irodával, melynek keretében elsősorban a magas szintű társasági-jogi, finanszírozási és gazdasági jogi kérdésekben nyújtott szakmai szolgáltatásokat.

Fő szakterületei a társasági-, ingatlan-, kereskedelmi- és gazdasági jog, napi szinten foglalkozik peres képviselet ellátásával is. 

Jogi diplomáját az ELTE Jogtudományi Karán szerezte 2006-ban. 2010 óta a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja.

Személyes érdeklődés

Szabadidejében szeret utazni, valamint a természetjárásnak, vadászatnak hódol.


Dr. Árvai Lilla ügyvédjelölt

Szakmai tapasztalat

2016-ban szerezte jogi diplomát az Eötvös Loránd Tudományegyetemen cum laude minősítéssel. 2016 márciusától ügyvédjelöltként vesz részt az iroda munkájában.

Elsősorban céges ügyfeleink jogi ügyeit intézi az általános polgári jogi és kereskedelmi ügyek területén, valamint ezekhez kapcsolódóan napi szinten lát el bírósági peres képviseletet.

Személyes érdeklődés

A szabadidejét legszívesebben a szabadban szereti eltölteni kerékpározással, illetve kirándulással egybekötve. Az iroda legjobb falmászója.

_

 


Dr. Horváth Nóra ügyvédjelölt

Szakmai tapasztalat

Fő területei a társasági jog, az ingatlanjog, valamint a perjog. Az ingatlan és társasági jogi ügyekben a szerződések teljes vertikumát kezeli. Peres ügyekben a képviseletet principálisa irányítása mellett, de nagyfokú önállósággal látja el.

2015-ben szerzett jogi diplomát a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán.

Személyes érdeklődés

Szabadidejében rock együttesében énekel, szeret színházba járni és olvasni.

_

_

.

.

.


Dr. Fábián Olivér ügyvédjelölt

Szakmai tapasztalat

2017-ben szerezte jogi diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetemen cum laude minősítéssel, de gyakornokként évek óta segíti az iroda munkáját. A Polgári Jogi Tudományos Diákkör titkáraként, illetve demonstrátoraként aktívan részt vett az egyetemen folyó tudományos munkában, valamint annak szervezésében.


Általános polgári-és gazdasági jogi kérdésekben magabiztos, emellett a peres- és nemperes eljárások területén is otthonosan mozog, különös tekintettel a kereskedelmi jogvitákra, illetve a fizetésképtelenségi eljárásokra.

Személyes érdeklődés

Szabadidejében szívesen kerékpározik, olvas, valamint áldoz műszaki szenvedélyeinek.

_

_